Om oss

Precis som så många andra letar vi efter den där balansen i livet. Vi har båda chefspositioner i arbetslivet som vi kombinerar med ideella uppdrag, familj och allt annat livet kastar över en. Samt med att driva ett eget litet företag. Med betoning på litet - vi har medvetet valt att hålla vår verksamhet småskalig för att skapa en hållbar tillvaro. Eller om vi vänder på det - vi har valt att behålla yogan som en del av vår vardag just för att den hjälper oss till ett mer hållbart liv.

Vår drivkraft bottnar dels i glädjen i att dela med oss av kunskaper och erfarenheter, dels i viljan att fortsätta lära oss. Förutom alla de vidareutbildningar vi går, så ser vi varje klass som ett tillfälle för oss att lära oss mer. Alla kroppar är olika, och varje elev har något att lära oss.

Kärnan i vår verksamhet kan sammanfattas i de här fyra orden:

Glädje: i rörelsen, i gemenskapen, i lärandet.
Gemenskap: med deltagarna och med varandra, men även med en större community av likasinnade som strävar efter en modern, faktabaserad och icke-dogmatisk yoga.
Grundstyrka: eller med ett annat ord - resiliens. Vi vill att yogan ska vara stärkande både fysiskt och mentalt.
Gränsöverskridande: vår syn på vad som är yoga är bredare än den traditionella yogans, därav ordet Movement i namnet.

 
 

 
 
Ana Paula.jpg

Ana Paula Geisler

Ana Paula har en 200 timmars utbildning hos Nordiska Yogainstitutet som Viryayogalärare och en vidareutbildning i Virya Rehabyoga som en del i en 500-timmarscertifiering.

Ana Paula är utbildad advokat från Brasilien och flyttade till Sverige 1998. För att hantera nedstämdhet pga den långa svenska vintern började hon yoga och meditera. Övertygelsen att yoga och meditation har en stor positiv inverkan på hur vi ser på livet har drivit henne att utbilda sig inom yoga för att kunna inspirera andra.

Till vardags jobbar Ana Paula som chef på ett tillverkande företag.

Nina.jpg

Nina Virkkala

Nina är Resilient Yoga & Movements grundare, vid sidan av sitt jobb som ekonomichef. Hon är Viryayogalärare (RYT-200) och har en påbyggnad som Virya Rehabyogalärare som en del i sin kommande 500-timmarscertifiering hos Nordiska Yogainstitutet. Ninas yogautövande bottnar i mångåriga ryggproblem, så hon har ett särskilt intresse för smärtforskning och hur rörelse, kroppsmedvetenhet och andning kan både förebygga och rehabilitera långvarig smärta.