Schema och priser 2019


 

Resilient Foundation

MÅNDAGAR 17:30-19:00

En kurs på grundnivå med dynamiska flöden, som passar både dig som är nybörjare, eller har yogavana men vill lära dig Viryayoga från grunden. Den passar även dig som söker ett komplement till din övriga träning eller vill komma igång med yoga igen efter ett uppehåll. Varje klass utgår från ett visst fysiskt fokus utifrån Viryayogans tydliga biomekanik, så att du får tid att bekanta dig med din kropp i yogan, steg för steg.

Start 19 augusti, sista tillfället är 9 december.

 

 

Resilient Slow

MÅNDAGAR 19:15-20:45 - INSTÄLLD

En långsammare klass med utgångspunkt i Virya rehabyoga. Den här terminen har vi ett särskilt fokus på stressproblematik och utmattningssyndrom. Kursen passar dock alla som vill förbättra sin rörlighet och kroppsmedvetenhet, även personer som behöver återhämta sig från en skada eller sjukdom.

Vi kommer att arbeta med kroppsmedvetenhet, andningsövningar och funktionell rörlighet för både mental och fysisk återhämtning. Det krävs inga förkunskaper och vi anpassar nivån utifrån deltagarnas behov och förutsättningar. 

 

 

Resilient Flow

ONSDAGAR 19:00-20:30

Det här är en kurs för dig med yogavana, som vill utvecklas vidare och lära dig mer om din kropp. Tempot är högre än i en grundkurs och vi arbetar med mer krävande flöden och positioner. Vi arbetar utifrån Viryayogans metodik och går igenom olika biomekaniska och filosofiska teman under kursen. Du behöver inte vara bekant med Viryayoga för att gå denna kurs.

Start 21 augusti, sista tillfället är 11 december. Kursen har uppehåll 25 september.

 

 

PT-yoga

Personlig yogaträning är för dig som vill få hjälp att utvecklas långsiktigt med skräddarsydd träning för just dina behov, mål och förutsättningar. Detta är ett bra alternativ oavsett om ditt mål är en mer hälsosam livsstil, ökad styrka, bättre rörlighet i vardagen, mer återhämtning eller något annat.

Boka tid för konsultation och planering av din personliga yogaträning. Det ingår alltid en telefonkonsultation på ca 30 minuter inför första träffen för att kartlägga dina behov och säkerställa att det är något vi tror att vi kan hjälpa dig med.

 

 

ANMÄLAN 

Anmälan och betalning sker via Boka Direkt.

Om du har friskvård via Actiway: boka (och betala eventuell mellanskillnad) via deras hemsida.

Om du har friskvård via ePassi/Min Friskvård: maila hello@resilientyoga.se för att boka en plats, och använd appen Min Friskvård för att betala med dina friskvårdspengar. Eventuell mellanskillnad betalas på plats med kort.

Allmänna villkor Resilient Yoga & Movement.

 

ordinarie Priser yoga

Resilient Foundation: 2345 kr (17 gånger)
Resilient Flow: 2215 kr (16 gånger)
Terminskort: 3400 kr (yoga obegränsat)
Klippkort 10 ggr: 1500 kr (giltigt under en termin)
Klippkort 5 ggr: 750 kr (giltigt under en termin)
Drop-in: 160 kr

Om du är student, långtidssjukskriven, pensionär eller medlem i Örebro kommuns personalförening MIF får du 10 % rabatt mot uppvisande av intyg.

Vi tar emot friskvårdscheckar från Actiway samt ePassi/Min Friskvård. Vi tar ej emot kontanter.

 

 

PRIS PERSONLIG TRÄNING

Grundpris: 650 kr per timme. Paketpris: 3000 kr för fem timmar och 5900 kr för tio timmar.